Είστε εδώ

Εγγραφή στο Ροή Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο
National Rural Network
Ενημερώθηκε: πριν από 5 ώρες 35 λεπτά

Μουσείο παιχνιδιού στη Ρόδο

Δευ, 11/23/2020 - 11:56

Το έργο αφορά τη δημιουργία ενός Μουσείου Παιχνιδιών σε ένα διώροφο κτίριο το οποίο περιλαμβάνει μία έκθεση παιχνιδιών και έναν πολύ-λειτουργικό χώρο για διάφορες σχετικές δραστηριότητες.

Το κτίριο είναι αυτόνομο σε ό,τι αφορά την κατανάλωση ενέργειας χάρη σε ένα φωτοβολταϊκό ηλιακό σύστημα που διασφαλίζει θέρμανση και ψύξη σε ετήσια βάση.

Αποτελέσματα έργου

Το Μουσείο – Πολιτιστικό Κέντρο φιλοξένησε συνολικά περίπου 30.000 επισκέπτες το 2017 και 2018, οι 2.000 εκ των οποίων ήταν παιδιά που επισκέφτηκαν το μουσείο με το σχολείο τους. Πολλά δρώμενα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο, όπως κουκλοθέατρο, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, ρετρό παιχνίδια και πολλά άλλα. Ο πληθυσμός της ευρύτερης εξοχής επισκέπτεται το μουσείο και συμμετέχει στις δραστηριότητες καιβτα δρώμενα.

Επίσης έχει αυξηθεί πολύ ο αριθμός των επισκεπτών και τουριστών οι οποίοι πραγματοποιούν μία σύντομη επίσκεψη στα γύρω χωριά για φαγητό ή για αγορά αναμνηστικών. Αυτό έχει θετική επίπτωση στο τοπικό εισόδημα και στις θέσεις εργασίας.

Ως προς τη περιβαλλοντική δράση αξίζει να αναφερθεί ότι αποτελεί το μοναδικό μουσείο στο νησί της Ρόδου που έχει αυτονομία σε ενέργεια και παρέχει θέρμανση και ψύξη στις εγκαταστάσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, χάρη σε ένα φωτοβολταϊκό ηλιακό σύστημα που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική περιγραφή του έργου.

Περισσότερα στοιχεία

Περιοχή:
Αρχίπολη Ρόδος, Δωδεκάνησα

Προγραμματική Περίοδος:
2014-2020

Περιοχή Εστίασης:
6β Κοινωνική ένταξη και τοπική ανάπτυξη

Μέτρο:
Μέτρο 19, LEADER/CLLD

Διάρκεια Έργου:
01/03/2012 – 30/06/2017

Εκπρόσωπος Επικοινωνίας:
Ιωάννου Αθανάσιος

Website:
http://www.toymuseum.gr/

The post Μουσείο παιχνιδιού στη Ρόδο appeared first on ΕΑΔ.

<p>The post <a rel="nofollow" href=

Τετ, 11/18/2020 - 15:10

Το Λεωνίδιο βρίσκεται στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας που είναι μία περιοχή η οποία συνδέεται οικονομικά με την αγροτική παραγωγή και τις ήπιες μορφές τουρισμού, με άλλα λόγια με τον εποχιακό και θρησκευτικό τουρισμό. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η τουριστική περίοδος έχει συρρικνωθεί, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών και η ανεργία που πλήττει τους νέους έχουν αυξηθεί. Προκειμένου να υποστηριχθεί η τοπική οικονομία η ΟΤΔ Πάρνωνα μέσω του προγράμματος LEADER ενέκρινε στο τοπικό πρόγραμμα το Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου. Το έργο περιλαμβάνει τη διάνοιξη αναριχητικών διαδρομών, απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και προωθητικές δράσεις όπως διοργάνωση φεστιβάλ αναρίχησης καθώς και οδηγούς με τις αναριχητικές διαδρομές.

Αποτελέσματα έργου

Το Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου, μολονότι καλύπτει την περιοχή του Λεωνιδίου, έχει επιφέρει ορατά οικονομικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, μεταξύ άλλων: αύξηση της εποχικότητας και της επισκεψιμότητας, ανάπτυξη και ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας με έμφαση στον τουριστικό τομέα, διατήρηση και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής, άμεσο οικονομικό όφελος για τα καταστήματα και τους εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα (παροχή τροφίμων και ποτών, ξενοδοχεία, κάμπινγκ, ενοικίαση σπιτιών κ.λπ.).

Όσον αφορά στην τοπική κοινωνία, πέρα από την ενίσχυση της ποιότητας ζωής των ντόπιων κατοίκων και την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος, υπάρχουν πλέον περισσότερες δυνατότητες για δημιουργία και διατήρηση των θέσεων εργασίας, γεγονός που ενισχύει την επιχειρηματικότητα και μειώνει την εσωτερική μετανάστευση.

Μία επιπλέον θετική επίπτωση που αξίζει να αναφερθεί είναι η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού. Η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού συμβάλλει στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, δημιουργώντας τις απαραίτητες υποδομές ήπιου τουρισμού οι οποίες λειτουργούν με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική περιγραφή του έργου.

Περισσότερα στοιχεία

Περιοχή:
Λεωνίδιο Αρκαδίας, Πελοπόννησος

Προγραμματική Περίοδος:
2014-2020

Περιοχή Εστίασης:
6β Κοινωνική ένταξη και τοπική ανάπτυξη

Μέτρο:
Μέτρο 19, LEADER/CLLD

Διάρκεια Έργου:
24/10/2012- 19/10/2017

Εκπρόσωπος Επικοινωνίας:

Χαράλαμπος Λυσικάτος

Website:
www.climbinleonidio.com

The post appeared first on ΕΑΔ.

Διαδικτυακή ημερίδα «Βιώσιμη χρήση του Εδάφους – Παραγωγή και Αποικοδόμηση Βιο-Βασιζόμενων προϊόντων»

Τρί, 11/17/2020 - 13:07

Το Ελληνικό Φόρουμ Βιοικονομίας, το Κέντρο Ανανεώσιμων και Εξοικονόμησης Πηγών Ενέργειας, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και η εταιρεία Q PLAN, τιμώντας την παγκόσμια ημέρα για το έδαφος διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα με θέμα:

«Βιώσιμη χρήση του Εδάφους – Παραγωγή και Αποικοδόμηση Βιο-Βασιζόμενων προϊόντων» 

την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 15:30-18:00

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα emails: info@bioecoforum.gr, info@bioecoforum.eu

Περισσότερες λεπτομέρειες στον ιστότοπο του Ελληνικού Φόρουμ Βιοοικονομίας http://bioeconomyforum.gr/el/

The post Διαδικτυακή ημερίδα «Βιώσιμη χρήση του Εδάφους – Παραγωγή και Αποικοδόμηση Βιο-Βασιζόμενων προϊόντων» appeared first on ΕΑΔ.

Εκσυγχρονισμός- μετεγκατάσταση του Οινοποιείου Μονεμβασιά Γ. Τσιμπίδη

Δευ, 11/16/2020 - 16:10

Το έργο αυτό αφορά στον εκσυγχρονισμό και τη μεταγκατάταση του οινοποιοίου Μονεμβασιά Γ. Τσιμπίδη. Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου επιχειρηματικού σχεδίου του Οινοποιείου Μονεμβασιάς με στόχο την αναβίωση του οίνου Μαλβάζια στον τόπο γέννησής του. Η ονομασία προέλευσης «ΜΑΛΒΑΖΙΑ» αναφέρεταi

στη βυζαντινή πόλη της Μονεμβασιάς. Το Οινοποιείο Μονεμβασιά εμφιάλωσε το κρασί «Μονεμβασιά- Μαλβάζια» 2010 για πρώτη φορά το 2013.

Αποτελέσματα έργου

Τα αποτελέσματα του έργου συνοψίζονται ως εξής:

 • Αύξηση της παραγωγής από 200.000 στις 350.000 φιάλες κρασιού ετησίως.
 • Δημιουργία δύο νέων θέσεων εργασίας.
 • Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στον τομέα των τροφίμων.
 • Διαφοροποίηση και ενίσχυση της απασχόλησης στην ύπαιθρο με έμφαση στο τρίπτυχο “Τουρισμός – Τοπικά Προϊόντα – Ποιότητα”.
 • Ενίσχυση της δικτύωσης στην περιοχή της Μονεμβασιάς και διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος.
 • Στήριξη της τοπικής οικονομίας.
Διαβάστε εδώ την αναλυτική περιγραφή του έργου Περισσότερα στοιχεία

Περιοχή:
Μονεμβασιά Πελοποννήσου

Προγραμματική Περίοδος:
2014-2020

Περιοχή Εστίασης:
6β Κοινωνική ένταξη και τοπική ανάπτυξη

Μέτρο:
Μέτρο 19, LEADER/CLLD

Διάρκεια έργου:
31/01/2013 –  19/09/2018

Εκπρόσωπος επικοινωνίας:
Έλλη Καραμούτσου

Website:

http://www.malvasiawines.gr/default.aspx

The post Εκσυγχρονισμός- μετεγκατάσταση του Οινοποιείου Μονεμβασιά Γ. Τσιμπίδη appeared first on ΕΑΔ.

Webinar για την “Αγροτική Ατζέντα στην Ευρώπη μετά το COVID 19” – 27 Νοεμβρίου 2020

Δευ, 11/16/2020 - 12:33

Η Επιτροπή για τους Φυσικούς Πόρους (NAT Commission) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Περιφέρειες με την ομάδα RUMPA & Smart Villages, και με την υποστήριξη οργανισμού Rurality Environment – Development και EUROMONTANA διοργωνώνουν διαδικτυακό σεμινάριο στις 27 Νοεμβρίου 2020, με θέμα “Επείγουσα ανάγκη για ευρωπαική αγροτική ατζέντα μετά την κρίση του COVID19”.

Σκοπός είναι να διερευνηθούν οι εμπειρίες που προέκυψαν από τις αγροτικές περιοχές κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19 και πώς πρέπει να μεταφραστεί το νέο μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο – την ευρωπαϊκή αγροτική ατζέντα – που θα επιτρέψει και θα δώσει τη δυνατότητα στις αγροτικές κοινότητες να μετατρέψουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα http://www.ruraleurope.ovh/en/2020/11/06/webinar-a-european-rural-agenda-is-urgently-needed-for-rural-areas-after-covid-crisis

Η εγγραφή είναι ανοιχτή on line έως τις 25 Νοεμβρίου 2020.

The post Webinar για την “Αγροτική Ατζέντα στην Ευρώπη μετά το COVID 19” – 27 Νοεμβρίου 2020 appeared first on ΕΑΔ.

EIP AGRI Newsletter Νοέμβριος 2020

Παρ, 11/13/2020 - 11:02

Δημοσιεύτηκε το Ενημερωτικό Δελτίο του EIP AGRI για το μήνα Νοέμβριο του 2020. Δείτε πολλά ενδιαφέροντα θέματα όπως:

 • Το βίντεο για το πως η αγροτική κοινότητα μπορεί να ωφεληθεί από τα αποτελέσματα των Ομάδων Εστίασης του EIP AGRI μέσω των οποίων συνδέεται η έρευνα με το πεδίο.
 • Στις 15 & 16 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά συνέδριο “Από το Αγρόκτημα στο Πιάτο”. Δείτε περισσότερα εδώ.
 • Το έργο SUSTAINOLIVE (HORIZON 2020), που αφορά στη βελτίωση της βιωσιμότητας του τομέα του λαδιού, στο οποίο συμμετέχουν εταίροι από Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τυνισία και Μαρόκο.

Περισσότερα και ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

The post EIP AGRI Newsletter Νοέμβριος 2020 appeared first on ΕΑΔ.

Προβολή της Τσακώνικης κληρονομιάς στο πλαίσιο του φεστιβάλ Melitjazz

Τρί, 11/10/2020 - 10:36

Το Φεστιβάλ Melitjazz, το οποίο πρωτοξεκίνησε το 2006 χάρη στο φημισμένο τσακώνικο ΠΟΠ προϊόν που δεν είναι άλλο από την τσακώνικη μελιτζάνα, κατάφερε να εξοικειώσει τον κόσμο με την τσακώνικη πολιτιστική κληρονομιά, δημιουργώντας σύγχρονο τσακώνικο πολιτισμό.

Οι κύριες δράσεις του έργου οι οποίες έλαβαν χώρα τον Ιούλιο του 2018 και συνεχίστηκαν το 2019 επικεντρώνονται στα βασικά χαρακτηριστικά της Τσακώνικης κληρονομιάς. Τα βασικά στοιχεία της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς όπως η διάλεκτος, η κλωστοϋφαντουργία, η παραδοσιακή μουσική και οι παραδοσιακοί χοροί, η γαστρονομία και η αρχιτεκτονική παρουσιάζονται και επικοινωνούνται στους επισκέπτες ως σύμβολα του πολιτισμού και της ταυτότητας της περιοχής.

Αποτελέσματα έργου

Η στρατηγική στο πλαίσιο του φεστιβάλ Melitjazz πέτυχε τα ακόλουθα:

 • Η προβαλλόμενη περιοχή (Δήμος Νότιας Κυνουρίας) ανέδειξε την αξία και τη μοναδικότητα της Τσακώνικης κληρονομιάς με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας.
 • Η περιοχή τυγχάνει μεγαλύτερης εκτίμησης λόγω της πολιτιστικής της κληρονομιάς, καθώς αναδείχτηκε σε ιδιαίτερα ελκυστικό τουριστικό προορισμό.
 • Bελτίωση της ποιότητας ζωής του ντόπιου πληθυσμού και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
 • Το φεστιβάλ Melitjazz είναι αναγνωρισμένο και έχει τιμηθεί με την Ευρωπαϊκή ετικέτα EFFE 2015-2016 και 2017-2018 συμμετέχοντας έτσι στο δίκτυο των Επιλεγμένων/Ιδιαίτερων Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, έχει λάβει τον τίτλο «2018 Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς», έχει λάβει το ασημένιο βραβείο «Καλύτερης Πόλης για το 2016/ Κατηγ. Τουρισμός (Cat. Tourism)/ Πολιτισμός/ Παράδοση»,
 • Μελετήθηκε και παρουσιάστηκε σε αρκετά συνέδρια ως μελέτη περίπτωσης εναλλακτικών τρόπων προβολής μίας περιοχής,
 • Αποτέλεσε το θέμα πέντε μεταπτυχιακών διπλωματικών εργασιών ως «σύγχρονος και βιώσιμος τρόπος προβολής των αγροτικών περιοχών» και στο πλαίσιο της «διαδραστικής σχέσης μεταξύ πολιτισμού και τοπικής ανάπτυξης»,
 • Διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Η στρατηγική Melitjazz κατάφερε να αναδείξει την περιοχή της Τσακωνιάς ως υψηλής αξίας πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική περιγραφή του έργου. Περισσότερα στοιχεία

Περιοχή:
Αρκαδία, Ελλάδα

Προγραμματική Περίοδος:
2014-2020

Περιοχή Εστίασης:
6β Κοινωνική ένταξη και τοπική ανάπτυξη

Μέτρο:
Μέτρο 19, LEADER/CLLD

Διάρκεια έργου:

5 – 9  Ιουλίου 2018 (πρώτη φάση)

3 – 7 Ιουλίου 2019 (δεύτερη φάση)

Εκπρόσωπος επικοινωνίας:
Αναπτυξιακή Πάρνωνα

Website:
http://www.Melitjazz.gr/en/

The post Προβολή της Τσακώνικης κληρονομιάς στο πλαίσιο του φεστιβάλ Melitjazz appeared first on ΕΑΔ.

Μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές – δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση έως τις 30 Νοεμβρίου 2020

Δευ, 11/09/2020 - 15:09

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δεσμευτεί να αναπτύξει ένα «Μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές» με στόχο τη δημοσίευση σχετικής Ανακοίνωσης.

Για το σκοπό αυτό, από τις 7 Σεπτεμβρίου 2020, έχει ξεκινήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο ευρεία δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερόμενους και κυρίως με τον τοπικό πληθυσμό των αγροτικών περιοχών, σχετικά με τις τρέχουσες συνθήκες διαβίωσης & εργασίας στις αγροτικές περιοχές καθώς και τις αλλαγές που αναμένονται για το 2040. 

Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου θα συμβάλουν στην εκπόνηση της Ανακοίνωσης της Επιτροπής προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο, η οποία θα εκδοθεί και θα δημοσιευθεί το καλοκαίρι του 2021.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις προπαρασκευαστικές ενέργειες που υλοποιούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο μπορείτε να βρείτε στο portal του Ευρωπαϊκού Δικτύου Αγροτικής Ανάπτυξης https://enrd.ec.europa.eu/enrd-thematic-work/long-term-rural-vision/long-term-rural-vision-portal_en.

Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας προκειμένου να συμβάλλετε και εσείς στο όραμα για τις αγροτικές περιοχές.

Το ερωτηματολόγιο διατίθεται και στην ελληνική γλώσσα και είναι ανοιχτό μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020. Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, μπορείτε να συνδεθείτε εδώ.

Κατά τη σύνδεσή σας με το παραπάνω σύνδεσμο θα βρεθείτε σε αυτή τη σελίδα:

Για να διαλέξετε την ελληνική έκδοση θα πατήσετε στο πάνω μέρος της σελίδας που γράφει english και σας παραπέμπει σε μία άλλη σελίδα που έχει όλες τις γλώσσες. Επιλέγετε την ελληνική και στη συνέχεια σας βρίσκεστε στο ακόλουθο παράθυρο (αφού κατεβείτε με scroll down):

Πατάτε στο κίτρινο που λέει Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο και σας παραπέμπει σε αυτή τη σελίδα:

Προκειμένου να συνεχίσετε θα πρέπει να κάνετε μία εγγραφή στο σύστημα της Ευρωπαικής Επιτροπής.

Στη συνέχεια θα μπορείτε να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο.

The post Μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές – δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 appeared first on ΕΑΔ.

Εκσυγχρονισμός και επέκταση της γαλακτοβιομηχανίας ΚΕΦΙΡ-ΥΓΕΙΑ

Τρί, 11/03/2020 - 15:04

Το έργο αφορά στον εκσυγχρονισμό και την επέκταση της μικρομεσαίας  γαλακτοβιομηχανίας ΚΕΦΙΡ – ΥΓΕΙΑ με σκοπό να εισάγει στην παραγωγή ένα χειροποίητο ρόφημα το οποίο προέρχεται από την επεξεργασία γάλακτος με ένα συγκεκριμένο ένζυμο που λέγεται κεφίρ (σπόροι κεφίρ).

Το «Κεφίρ» προωθήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην τοπική αγορά μέσα από μία αλυσίδα επιλεγμένων σημείων λιανικής πώλησης. Το έργο τέθηκε σε εφαρμογή την περίοδο 2007-2013 και ολοκληρώθηκε το χρονικό διάστημα 2014-2020. Τα προϊόντα γίνονται με βάση το τοπικά παραγόμενο αγελαδινό και κατσικίσιο γάλα το οποίο υφίσταται ζύμωση με προσθήκη σπόρων κεφίρ.

 

Αποτελέσματα έργου

Μέσα από τον εκσυγχρονισμό των εργασιών, η επιχείρηση αναμένει να επιτύχει ένα ρυθμό βιώσιμης αύξησης των κερδών της τάξης του 8 – 10 % ετησίως. Η συγκεκριμένη γαλακτοβιομηχανία μικρής κλίμακας ζητά μεγαλύτερη ποσότητα γάλακτος από τους τοπικούς αγρότες και επίσης διαθέτει στους καταναλωτές μία μεγάλη ποικιλία σε γαλακτοκομικά ροφήματα & προϊόντα όπως:

 • Κεφίρ
 • Κεφίρ από κατσικίσιο γάλα
 • Κεφίρ με λεμόνι
 • Κεφίρ με τζίντζερ
 • Γιαούρτι με κεφίρ

Η εφαρμογή του προτύπου QMS ISO9001:2008 θα εισάγει τη συγκεκριμένη γαλακτοβιομηχανία μικρής κλίμακας σε έναν κύκλο λειτουργίας με χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και με χρήση συστήματος επαναχρησιμοποίησης των υλικών συσκευασίας. Συνεπώς, η επιχείρηση θα αποκτήσει ένα φιλικότερο προς το περιβάλλον προφίλ.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική περιγραφή του έργου. Περισσότερα στοιχεία

Περιοχή:
Δρυμός Νομού Θεσσαλονίκης

Προγραμματική Περίοδος:
2014-2020

Περιοχή Εστίασης:
6β Κοινωνική ένταξη και τοπική ανάπτυξη

Μέτρο:
Μέτρο 19, LEADER/CLLD

Διάρκεια έργου:
05/12/2011 έως 28/9/2018

Εκπρόσωπος επικοινωνίας:
Iορδάνης Παπαδόπουλος

Website:
https://ygieia.com/en/

The post Εκσυγχρονισμός και επέκταση της γαλακτοβιομηχανίας ΚΕΦΙΡ-ΥΓΕΙΑ appeared first on ΕΑΔ.

ENRD Newsletter Οκτώβριος 2020

Δευ, 11/02/2020 - 14:20

Δημοσιεύτηκε το Ενημερωτικό Δελτίο του ENRD για το μήνα Οκτώβριο του 2020.

Δείτε αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο εδώ.

 

The post ENRD Newsletter Οκτώβριος 2020 appeared first on ΕΑΔ.

                             

Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 

 

.